Συμμετοχή του τ. Υφυπουργού Εξωτερικων και Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Γ. Βαληνάκη στις εκδηλώσεις για την 64 επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα. 

Valinakis_enswmatwsi_12niswn

Ο τ. Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης  Βαληνάκης συμμετείχε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 64 επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, εκπροσωπώντας τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά. Ο κ. Βαληνάκης παραβρέθηκε στην Δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση Αθηνών ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη εκ μέρους του Προέδρου του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. 
Σε δηλώσεις του σε τοπικά μέσα ενημέρωσης τόνισε την σημασία της Επετείου για τα νησιά μας ειδικότερα σήμερα που παρατηρείται μια πρωτοφανής απαξίωση και εγκατάλειψη της Δωδεκανήσου από την Κυβέρνηση. Ο κ. Βαληνάκης τόνισε πως το μήνυμα του προς τους συμπατριώτες του με αφορμή την Επέτειο είναι η ενότητα καθώς και η σθεναρή διεκδίκηση απέναντι στις επιθέσεις που εκδηλώνονται κατά της Δωδεκανήσου.